I 1984 begyndte en lille gruppe sangglade mennesker under ledelse af daværende lærer ved Bindslev Skole, Sigrid Guillouët, et "syng-sammen"-hold under LOF. Efterhånden som koret voksede, udviklede det sig til et firestemmigt kor. I 1988 fik koret kontakt til et kor i Callington i Cornwall og havde gennem ca. 12 år en fin udveksling med Callington Singers.

Bindslev-Koret har været på flere ture i udlandet og sunget forskellige steder, f.eks. i Helligåndskirken i Flensborg - til sangfestival i Arendal i Norge og som sagt Cornwall, hvor vi har sunget flere steder. Desuden har koret sunget i mange af kirkerne i vores egen landsdel fra Voer til Hirtshals og Læsø, fra Elling til Skallerup osv.

Der er flere tilbagevendende arrangementer, hvor koret jævnligt har været med, bl.a. friluftsgudstjeneste, forårskoncert på Vendelbocentret i Sindal og adventskoncert på Smedegården, Bindslev. Julefest for pensionister og ikke mindst vores julekoncert i Bindslev Kirke. Det er altid dejligt at synge i lokalområdet, men også rart, når vi bliver bedt om at komme andre steder. Vi har også flere gange deltaget i Nordsøkorets Korcafé om foråret og i "Spil dansk"-dag og "Kor Stævne" i Sindal.

Koret har også selv afholdt større koncerter med flere indbudte kor, og de sidste fem år har vi selv arrangeret "Syng dansk"-dag.

I 1995 trådte koret ud af LOF og blev en selvstændig forening med egne vedtægter og en bestyrelse på fem medlemmer, som vælges for to år ad gangen, henholdsvis tre og to medlemmer. Valgene foregår på korets generalforsamling om foråret.

Vi har efterhånden sunget flere hundrede sange, hvoraf flere hurtigt kan genopfriskes, mens andre er gået i glemmebogen.

Korets dirigent er Karen Lyng, Aabybro -

uddannet klassisk trompetist og rytmisk korleder fra Nordjysk Musikkonservatorium