Dagligdag i koret.

En almindelig øveaften begynder med en fællessang. Efter en opvarmning med forskellige øvelser går vi i gang med det program, vores dirigent har fundet frem. En øveaften er ikke blot sliddet med at lære stemmer og øve sange. Det sociale ved at være sammen sætter vi også højt, så der er også tid til et lille frikvarter, hvor de drikkes kaffe med medbragt kage/brød. En ret vigtig detalje.

En gang årligt laver vi en hyggeaften, hvor ægtefæller/partnere er med. Vi afholder også en eller to kordage om året, hvor vi møder en lørdag kl. 13.00 og arbejder intenst til ca. kl. 18, med indlagte pauser. 

Koret har i øjeblikket 18 medlemmer, hvoraf ca. en fjerdedel er herrer og tre fjerdedele damer. Der er plads til flere herrer og damer i koret.

Koret har været ledet af skiftende dirigenter, og vores nuværende dirigent er Dina Flyvbjerg Ledet, Hjørring, uddannet sopran fra Nordjysk Musikkonservatorium.

Når koret er ude at synge koncerter, er vi i uniform, som består af sort dress + tilbehør.

Vi har en hjemmeside, som indeholder forskellige meddelelser og nyheder.

www.bindslev-koret.dk

Vi starter igen efter jul den 11. januar 2024 og øveaftenen er torsdag kl. 19.15 - 21.15 i Sognehuset, Vesterbro 3, Bindslev.

At synge i Bindslev-Koret kræver ikke nodekendskab, og der er ingen optagelsesprøve. Alle, der kan lide at synge i fire-stemmigt kor, kan være med, og det sociale samvær vægtes højt.

Man bliver glad af at synge, og glæde er sundt, for man kan jo ikke synge og være ked af det samtidigt.

Skulle der være nogen, som nu får lyst til at være med, skal de være hjerteligt velkomne.